Oplever du at være særligt sensitiv?

Hver femte af os er særligt sensitiv – dvs. ekstremt fintfølende og dermed også disponeret for at blive stresset. Sensitive mennesker har en høj grad af empati og kreativitet. De er ofte meget intuitive, gode til at fordybe sig og til at fornemme andre menneskers sindstilstand.

Mange sensitive føler sig forkerte og bliver ofte overvældede af for mange indtryk (lyde, lugte, mennesker omkring sig og lignende). De bliver hurtigere overstimuleret end de fleste og kan derfor have brug for mere tid alene.

Til dette foredrag bliver du klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og fordelene ved at være født særligt sensitiv. Lær at forstå og holde af din sensitivitet, og blive bedre til at skabe balance i livet og tage vare på dig selv. Oplev og forvent et kreativt og varmt foredrag med masser af refleksion.

Kender du en person, som er særligt sensitiv? Eller er du forældre til et særligt sensitivt barn? Eller måske er du chef for nogle sensitive personer? Så kan du til dette foredrag blive meget klogere på dem, deres styrker og deres behov.

Varighed ca. 2 timer

Foredraget indeholder bl.a.

  • Kendetegn på at være særligt sensitiv

  • Overstimulation, forebyggelse og håndtering

  • At være Introvert eller Ekstrovert

  • Styrkerne ved at være særligt sensitiv

Om foredragsholderen

Lykke er uddannet socialrådgiver og i kognitiv adfærdsterapi. Hun har stor erfaring i professionel personlig coaching, personlig udvikling, samt mindfulness og meditation.

Derudover er hun uddannet i – og har erfaring med, at tilrettelægge og faciliterer udviklingsforløb med naturen som rum og terapiform.

Lykkes helt store hjertebarn er mennesker med det særligt sensitive personlighedstræk. Hun brænder for at sætte mere fokus på den store gave det er, at være særligt sensitiv.

Hun har derfor startet sin egen selvstændige virksomhed som netop sætter fokus på særligt sensitive. Her tilbyder hun bl.a. Naturterapeutiske retreats i Provence, Sydfrankrig og online coaching til både private og erhverv.

Udover at beskæftige sig professionelt med det særligt sensitive personlighedstræk, er Lykke selv særligt sensitiv og mor til to særligt sensitive drenge.

Med stor kreativitet og varme formidler hun kærligt og præcist om det særligt sensitive personlighedstræk og skaber rum til inddragelse og refleksion.

Pris og yderligere info

Pris: 5.000 kroner + transport

Lykke Frederiksen

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori