Er du specialist på dit felt eller har du noget på hjerte, som du gerne vil ud med? Så bliv foredragsholder her på ForedragOm.dk.

Vi søger foredragsholdere, der ønsker at holde foredrag for erhvervsnetværk, virksomheder, foreninger og andre grupper. Vi har forespørgsler fra hele men du vælger selv om du kun vil holde foredrag indenfor et geografisk område.

Vi er ikke et foredragsbookingbureau. Vi er en formidlingstjeneste. Vi formidler kontakten mellem dig, som foredragsholder, og dem der ønsker at hyre en foredragsholder.

Det er således også dig selv, der vælger, hvad dit foredrag skal koste og du aftaler og afregner selv direkte med arrangøren.

Det eneste du betaler ForedragOm.dk er en formidlingsprovision på 149 kroner ekskl. moms pr. foredragsforespørgsel uanset prisen på dit foredrag. Det betyder, at hvis du ikke får nogen forespørgsler, har du ingen udgifter. Det er kun ved en konkret forespørgsel, at du betaler et lille beløb til os.

Bliv foredragsholder - sal fyldt med publikum

Bliv foredragsholder og styrk dit personlige brand

Foredrag er for rigtig mange et add-on til deres personlige brand og det kan også være vejen til både karriere eller en øget kundetilgang. For når du holder et foredrag om et konkret emne, vil det styrke dit image, da mange vil anse dig for værende specialist på dette område.

Du bør altid kombinere din foredragsaktivitet med dine sociale platforme, for eksempel ved at holde dit netværk opdateret på, hvilke foredrag du holder og hvor de kan komme og høre dig.

Et foredrag kan også være en naturlig forlængelse, hvis du har skrevet en bog om et konkret emne eller en person. Den viden du har fra dig bog, skal koges ned til et foredrag på 60-90 minutter, hvor du kommer igennem essentielle punkter fra bogen. Du vil samtidig styrke dit brand og måske endda sælge flere bøger, når du har holdt dit foredrag.

Krav til dig, som foredragsholder

Alle kan blive foredragsholdere! Det kræver, at du har et foredrag om et givent emne og at du ved noget om det emne du vil fortælle om. Du skal kunne lide at ‘være på’, for det er dig, man skal lytte til, underholdes af og inspireres af når du går på scenen og holder dit foredrag.

Tøv ikke med at sende os en forespørgsel om at blive foredragsholder. Så kontakter vi dig for at give dig mere information om, hvad vi skal bruge fra dig.

Prisen på dit foredrag – finde den rette balance

Når det kommer til prissætning af foredrag, er det vigtigt at forstå, at mens det sjældent er en fuldtidsindkomst, kan mange opnå en fornuftig betaling for deres ekspertise og indsats. Faktorer som erfaring, emnets popularitet, og i særdeleshed din personlige brand, spiller alle en central rolle i prissætning.

For nybegyndere i foredragsverdenen ligger priserne ofte i et mere overkommeligt leje. Mange førstegangs-foredragsholdere tager typisk mellem 1.500 og 3.000 kroner for et foredrag. Dette giver en god mulighed for at opbygge erfaring og et navn i branchen, uden at prissætte sig selv for højt fra starten.

En alternativ strategi er at tilbyde foredrag gratis. Denne tilgang kan resultere i mange forespørgsler og er en effektiv måde hurtigt at blive et anerkendt navn på. Gratis foredrag kan være en kraftfuld del af din personlige branding og netværksopbygning. Det er dog rimeligt at anmode om, at arrangøren dækker eventuelle transportomkostninger, således at du ikke har nogen udgifter forbundet med at holde foredraget.

I sidste ende handler prissætning om at finde den rette balance mellem at værdsætte dit arbejde og dine kompetencer, samtidig med at du gør dig tilgængelig for et bredt publikum. Med tiden og med voksende anerkendelse, kan du gradvist øge dine priser i takt med at dit brand og din ekspertise udvikler sig.

Anmod om at blive foredragsholder

Når du får en forespørgsel vil du blive faktureret 149 kr. ekskl. moms til enten dig, som privatperson eller til dig firma.