Er du specialist på dit felt eller har du noget på hjerte, som du gerne vil ud med? Så bliv foredragsholder her på ForedragOm.dk.

Vi søger foredragsholdere, der ønsker at holde foredrag for erhvervsnetværk, virksomheder, foreninger og andre grupper. Vi har forespørgsler fra hele men du vælger selv om du kun vil holde foredrag indenfor et geografisk område.

Vi er ikke et foredragsbookingbureau. Vi er en formidlingstjeneste. Vi formidler kontakten mellem dig, som foredragsholder, og dem der ønsker at hyre en foredragsholder.

Det er således også dig selv, der vælger, hvad dit foredrag skal koste og du aftaler og afregner selv direkte med arrangøren.

Det eneste du betaler ForedragOm.dk er en formidlingsprovision på 149 kroner ekskl. moms pr. foredragsforespørgsel såfremt du tager betaling for dit foredrag. Det betyder, at hvis du ikke får nogen forespørgsler, har du ingen udgifter. Det er kun ved en konkret forespørgsel, at du betaler et lille beløb til os.

Bemærk: opretter du et gratis foredrag, skal du heller ikke betale formidlingsprovision!

Bliv foredragsholder - sal fyldt med publikum

Bliv foredragsholder og styrk dit personlige brand

Foredrag er for rigtig mange et add-on til deres personlige brand og det kan også være vejen til både karriere eller en øget kundetilgang. For når du holder et foredrag om et konkret emne, vil det styrke dit image, da mange vil anse dig for værende specialist på dette område.

Du bør altid kombinere din foredragsaktivitet med dine sociale platforme, for eksempel ved at holde dit netværk opdateret på, hvilke foredrag du holder og hvor de kan komme og høre dig.

Et foredrag kan også være en naturlig forlængelse, hvis du har skrevet en bog om et konkret emne eller en person. Den viden du har fra dig bog, skal koges ned til et foredrag på 60-90 minutter, hvor du kommer igennem essentielle punkter fra bogen. Du vil samtidig styrke dit brand og måske endda sælge flere bøger, når du har holdt dit foredrag.

Krav til dig, som foredragsholder

Alle kan blive foredragsholdere! Det kræver, at du har et foredrag om et givent emne og at du ved noget om det emne du vil fortælle om. Du skal kunne lide at ‘være på’, for det er dig, man skal lytte til, underholdes af og inspireres af når du går på scenen og holder dit foredrag.

Tøv ikke med at sende os en forespørgsel om at blive foredragsholder. Så kontakter vi dig for at give dig mere information om, hvad vi skal bruge fra dig.

Anmod om at blive foredragsholder