Gratis foredrag om et væld af spændende emner

Hos Foredragom.dk har vi en række foredragsholdere, som gratis stiller sig til rådighed med deres foredrag. Det gør de ofte, fordi det er emner, som betyder meget for dem og som andre kan lære af.

Det kan f.eks. være personlige historier om ludomani, konkurs eller traumer fra barndommen, som den enkelte foredragsholder ønsker at komme ud og fortælle meget mere om, for på denne måde at inspirere andre.

Foredragene er gratis! Men vi anbefaler at du tager en snak med den enkelte foredragsholder om, hvorvidt du skal dække en transportudgift. For der er langt fra København til Århus, hvis man skal holde et gratis foredrag.

Du kan også selv vælge, om du vil give foredragsholderen en lille gave, som tak for at de stillede et gratis foredrag til rådighed for din netværksgruppe eller forening.

Herunder finder du en række gratis foredrag:

2024-01-13T15:04:58+00:00

Foredrag om PTSD

Foredraget omhandler Jesper Benders liv og hvordan han til daglig takler sin PTSD udløst af arbejdet.

Tips til dig, der vil booke et gratis foredrag

Der er nogle ting, du bør være opmærksom på, når du booker en gratis foredragsholder:

  1. Målgruppe: Det er vigtigt at vælge en foredragsholder, der passer til målgruppen for dit arrangement. Dette vil gøre foredraget mere relevant og interessant for dine gæster.
  2. Emne: Vælg et emne, der vil være interessant og relevant for dine gæster. Dette vil gøre foredraget mere engagerende og givende.
  3. Erfaring: Vælg en foredragsholder med relevant erfaring og ekspertise indenfor emnet. Dette vil sikre, at foredraget bliver professionelt og lærerigt.
  4. Det praktiske: Sørg for at have styr på alt det praktiske, såsom lokale, lyd- og lysudstyr, og sørg for at give foredragsholderen alle de oplysninger, han eller hun har brug for.
  5. Kommunikation: Sørg for at have åben og klar kommunikation med foredragsholderen, så alle parter ved, hvad der forventes og hvad der vil ske på dagen.
  6. Evaluering: Efter foredraget bør du spørge dine gæster om deres mening og oplevelse. Dette vil hjælpe dig med at forbedre fremtidige arrangementer og vælge den bedste foredragsholder.