Sådan får du (løbe)trænet i en travl hverdag

Foredraget beskriver den træningsmetode der efterhånden har inspireret tusindvis af mennesker til mere overskud og velvære i hverdagen. Langt de fleste mennesker har vaner uden træning, hvilket gør at den dårlige samvittighed over at ville træne mere er en kronisk følgesvend.

Foredraget giver inspiration til en træningsform som kræver en så lille indsats, at de fleste ikke tror på, at indsatsen kan give store fordele. Men de mange historier fra overraskede mennesker, der har genfundet træningsglæden og har opnået store personlige fordele gør metoden sikker.

Foredraget vil give endnu flere mulighed for at lære metoden at kende.

Foredraget indeholder bl.a.

  • At alle kan få gavn af principperne som elitesportsudøvere træner efter

  • At vedholdenhed er nøglen til succes med al træning

  • At træning ikke behøver være hårdt eller tidskrævende for at gøre en kæmpe forskel

Om foredragsholderen

Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og er Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber. Siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden, har hun gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km). Hun har en ph.d. i sundhedsvidenskab og er optaget af den store forskel i levelængde på mænd og kvinder.

Med Buckle Up! træningsforløbet kombinerer Christina sin unikke viden om træning med lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre. Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for den travle type, som savner fysisk og mentalt overskud. Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper i hverdagens udfordringer.

Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.

Pris og yderligere info

Pris: Gratis for foreninger. 150 kroner pr. deltager i virksomheder.

Christina Schnohr

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori