Jeg kan kun tale for mig selv

Jeg er en 21- årig pige, der har været udsat for psykisk vold. Dette er et tabu og ikke noget man i dagligdagen snakker om.

Når man oplever sådan noget, er det desværre alt for almindeligt, at man er overladt med en tanke om, at det var ens egen skyld at dette skete, eller også forstår man simpelthen ikke hvad som er hent. Dette vil jeg gerne lave om på.

Jeg vil med mit foredrag “jeg kan kun snakke for mig selv” gøre op med dette tabu, og fortælle min egen personlige historie. Dette gør jeg gennem en historiefortælling, blandet med digte og dagbogs udsnit, som er skrevet, imens volden har udspillet sig.

Det tager en halv times tid, men der er åbent for spørgsmål efterfølgende, hvilket ofte fører til interessante samtaler, som jeg foretrækker at bruge tid på.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Psykisk vold (episoderne, følelser og tanker bag)

  • Depression, angst, ptsd (rejsen med en diagnose både høj og lavpunkterne)

  • Forhold med psykisk sygdom

Om foredragsholderen

Josefine Mogensen er en 21-årig pige, der trods sin unge alder allerede har været meget igennem. Med sit foredrag “Jeg kan kun tale for mig selv” står hun hudløs ærligt frem med en af disse episoder. Nemlig hendes traumatiske tid i et psykisk voldligt forhold.

Josefine deputerede som forfatter allerede som 12 årig med fantasybogen “alternia.” Siden det har hun udgivet to bøger yderligere, og har altid skrevet skrevet digte og dagbog, hvilket der også vil blive læst højt fra.

Foredraget er barskt og til tider også voldsomt, men Josefine formår at fastholde lytterene og investerer dem i historien med en fast og højlydt stemme, der ikke vil være stille længere. Her er masken væk, og man kommer helt tæt på hende og ind i hendes sind.

Pris og yderligere info

Pris: 1.500 kroner

Josefine Mogensen

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori