Mere livsglæde med kropssprog og dit mindset

Du får et sjovt, lærerigt og underholdende foredrag uden brug af power point. Her lærer du hvordan du får mere livsglæde, energi og selvtillid ved brug af dit kropssprog, din krop og dit mindset.

Alt sammen simple ting der ikke kræver alverdens tid i hverdagen, og som du nemt kan bruge enten som privat person, medarbejder, mellemleder eller leder i en travl hverdag.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Mere selvtillid og selvværd

  • Overskud og livsglæde

  • Du lærer at bruge dit kropssprog til at influere andre mennesker positivt.

Om foredragsholderen

Daniel er uddannet oversergent/mellemleder i hæren. Han har stor erfaring indenfor undervisning, uddannelse, ledelse, motivation og samarbejde.

Daniel har været i ansat i hæren siden 2011 og har ageret på mellemleder niveau lige siden. Daniel har uddannet og arbejdet med utallige soldater lige fra værnepligtige til professionelle soldater på manuelt niveau og til mellemleder på hans eget niveau og niveauet under ham, samt erfaring med uddannelse af udenlandske soldater på mellemleder niveau. Daniel har både været udsendt til Ukraine og Irak.

Daniel har stor erfaring med at arbejde med mennesker og ved hvorledes at du kan bruge din krop, dit kropssprog og andre mentale simple ting til at få en mere positiv hverdag og mere overskud i en travl hverdag.

Pris og yderligere info

Pris: 5.000 kroner + transport

Daniel Winther Carstensen

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori