Hvordan har din mave det i dag?

Glæd dig til en underholdende, informativ, humoristisk og tankevækkende aften med en af Danmarks største nørder inden for tarmsundhed, og gå hjem med den opskrift på, hvorfor og hvad du selv kan gøre for at forbedre din egen sundhed og få en krop i balance.

Mental og fysisk sundhed kommer først og fremmest indefra – og det starter i tarmene! Anne Ashkenazi giver dig ikke bare inspiration og stof til eftertanke, men løfter også sløret for opskriften på den gode tarmbalance, og dermed grundstenen for det sunde liv med en krop i balance.

Det er alment kendt at vores kost har stor indvirkning på vores krops sundhed, men med dette foredrag går du hjem med en større forståelse af, hvordan kroppen daglig påvirkes af de ting vi indtager, og ikke mindst hvordan du selv kan hjælpe din krop med at skabe balance gennem kosten.

Det handler ikke om, at du skal nægte dig selv at spise og drikke alt det du godt kan lide, og kun spise broccoli, men det handler om at skabe de bedste betingelser for, at din krop kan udnytte de potentialer, der er i den kost, du spiser.

Sundhed kommer indefra

Med afsæt i sit daglige virke som bl.a. kost- og hormonvejleder og sine mange års erfaring i arbejdet med tarmbakterier kortlægger Anne Ashkenazi, hvordan vores tarmbakterieflora hver eneste dag er under angreb fra udefra kommende kilder, og hvordan denne påvirkning i høj grad spiller ind på både vores fysiske og mentale balance.

Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra sin praksis viser Anne, hvordan selv små justeringer af bakteriefloraen i vores maver kan føre til effektivt vægttab, reduktion af allergier, fjernelse af uro i kroppen, større mentalt overskud, sundere hud og meget mere.

Om foredragsholderen

Anne Ashkenazi har igennem en lang årrække arbejdet i sygehusvæsenet med blandt andet diabetes, medicinske patienter, fødselshjælp og ikke mindst på mave-/tarmkirurgisk afdeling. Sidstnævnte satte skub i Annes store passion for og ambition om, at lære os alle sammen, hvordan vi bedst muligt passer på vores tarme, så de omvendt kan passe på os igennem hele livet. Sundhed kommer indefra!!

Netop denne ambition har medført at Anne i dag er grundlægger af og uddannelsesleder på KAT-uddannelsen (Kost og Adfærdsterapeut), hvor hun også bidrager som underviser med baggrund i sine egne uddannelser som kost- og hormonvejleder, kognitiv mentor, zoneterapeut, tankefeltsterapeut, SoSu og sidst men ikke mindst fertilitetsvejleder med fokus på fordøjelse og sunde tarme.

Endelig tilbyder Anne, med udgangspunkt i sine mange års studier og erfaringer, personlige vejledningsforløb via hendes virksomhed Familiezonen. Ud fra den enkeltes symptomer eller udfordringer hjælper Anne sine klienter med værktøjer til at få styr på tarmfloraen og dermed den ubalance, som medfører udfordringerne for den enkelte. Resultatet er en bedre fysisk og mental balance, som ved selvhjælp kan fastholdes fremadrettet.

Anne Ashkenazi

Pris og yderligere info

Pris: 2.000 kr.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori