Strategi – gør det simpelt, så alle har samme retning

En strategi bør være simpel og den bør kunne stå på en enkelt side og forstås af alle i organisationen.

I dette foredrag om strategi sætter Lars Bangert Struwe fokus på den klare strategi, som alle skal kunne forstå, og som hele organisationen kan bruge.

Lars er generalsekretrær i Tænketanken Atlantsammenslutningen og forsker og sikkerhedsansvarlig til efterretningstjenesterne ved Center for militære Studier på Københavns Universitet. Han har i mange år rådgivet både ministerier og politikere.

Foredraget kan også udvikles til et seminar for jeres virksomhed, så I selv laver jeres strategi – for I er dem der bedst forstår jeres organisation.

Foredraget indeholder bl.a.

  • De centrale punkter i en strategi

  • Hvor er fælderne?

  • Hvordan inddrages hele organisationen – så man ikke ender med en strategi, der ikke bruges

  • Hvordan realiserer man en strategi?

Om foredragsholderen

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Han har mere end 25 års erfaring med stratregi og udenrigs- og sikkerhedspolitik. Det har han både fra praksis i Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen og fra teori som forsker på Københavns Universitet.

Lars forener praksis med teori, og gør derved sine foredrag levende og umiddelbart brugbare og tankevækkende for sit publikum. Han er en af de første i Danmark, der har set kobling imellem erhvervspolitik og sikkerhedspolitik, og de følger det får for alle danskere.

I medier – fra Go’ Morgen Danmark til DR2Deadline kommenterer og forklarer Lars dansk udenrigspolitik og strategi. Lars afpasser sine foredrag til dig og din virksomhed, og gør indviklede problemer simple.

Pris og yderligere info

Pris: 15.000 kroner ekskl. moms

Lars Bangert Struwe

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Atlantsammenslutningen – en sikkerhedspolitisk tænketank, der arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

Lars er en ofte benyttet ekspert i medierne og han formår at formidle de svære emner på en levende måde.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder