Relationssalg - processen er MENNESKER

Salg og service går hånd i hånd i den moderne forretningsverden. Men forståelsen af service – et område, der kan være svært at definere og navigere i – kan ofte skabe forskellen mellem et gennemsnitligt salg og et salg, der skaber langvarige relationer og mærkbare resultater. I “Relationssalg – processen er MENNESKER”, dykker foredragsholder Tor Johansen dybt ned i netop dette emne, belyser dets mange facetter og giver deltagere de værktøjer, de behøver for at forvandle deres salgsstrategier og resultater.

Salget er ikke bare en transaktion; det er en proces. En proces, hvor service spiller en afgørende rolle. Men hvad betyder “service” egentlig? Er der forskel på service, og hvordan kan man sikre, at den service, man tilbyder, ikke bare er god, men exceptionel? Tor vil guide dig igennem de subtile nuancer, der kan gøre hele forskellen i din salgsproces.

Desuden, i en verden hvor digitalisering dominerer, og online salg blomstrer, er der stadig en uundværlig værdi i personligt salg. Dette foredrag vil kaste lys over, hvordan man kan bruge personligt salg som en styrke, ved at skabe dybe og varige relationer med kunder. Relationsskabende salg handler ikke kun om at sælge et produkt eller en service, men om at skabe en forbindelse, der får kunden til at komme tilbage gang på gang.

Ved at mestre relationsskabende salg, har du muligheden for at vinde i markedet. Men hvordan? Tor Johansen vil give dig indsigt i de strategier, der kan sikre, at din virksomhed ikke bare overlever, men trives i en konkurrencepræget verden. Og vigtigst af alt vil du lære, hvordan du kan optimere din omsætning, forbedre både top- og bundlinje, og skabe en virksomhed, der er kendt for sin exceptionelle service.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Salg.
  • Service.
  • Forskel på Service.
  • Personligt salg.
  • Relationsskabende salg.
  • Sådan vinder man i markedet.

Om foredragsholderen

Tor Johansen er ikke bare en foredragsholder; han er en energibombe. Kendt for sin ubegrænsede energi, sit høje humør og sin utrættelige vilje, Tor har en unik evne til at brænde igennem med sine pointer, og sørge for at hans budskab bliver hørt, forstået og husket.

Han tror stærkt på aktiv inddragelse af sit publikum. For ham er det ikke nok, at deltagerne lytter; han vil have dem engageret, involveret og inspireret. I løbet af hans oplæg kan du forvente at føle en bølge af komfort, god energi og positive oplevelser.

Tor Johansen sikrer, at når du går væk fra hans foredrag, gør du det med en fornyet forståelse for salg og service og med værktøjerne til at omdanne denne forståelse til virkelige resultater.

Pris og yderligere info

Pris: 5000,- kr. inkl. moms

Tor Johansen

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori