Megatrends der vil påvirke os de næste 30 år

Megatrends er en måde at studere fremtiden på. Der er ikke gætværk, men en forskningsbaseret tilgang til at se de store linjer.

Virksomheder kender deres eget marked og produkter, men hvor går reesten af verden hen? Hvad kan variere og hvad ligger fast? En lang række tendenser ligger ret fast, og det kan man opbygge et skelet over. Så er der andre ting, der ligger langt mindre fast. Dette er elementer i forskningen i megatrends.

Lars Bangert Struwe har arbejdet med megatrends i mere end 10 år. Militært materiel tager det 5-10 år at udvikle, 5 år at anskaffe og så bruges det i 40 år. Derfor har Lars, som rådgiver for forsvaret og forsvarsministeriet, været med til at se på langtidsudvikling i form af megatrends.

Dette foredrag om megatrends kan også laves som en workshop eller seminar for din virksomhed.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Hvilken udvikling ligger helt fast?

  • Hvad kan variere?

  • Er der overraskelser under vejs – og kan vi forudsige nogle af dem?

  • Scenareier – en metode til at arbejde med megatrends.

Om foredragsholderen

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Han har mere end 25 års erfaring med stratregi og udenrigs- og sikkerhedspolitik. Det har han både fra praksis i Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen og fra teori som forsker på Københavns Universitet.

Lars forener praksis med teori, og gør derved sine foredrag levende og umiddelbart brugbare og tankevækkende for sit publikum. Han er en af de første i Danmark, der har set kobling imellem erhvervspolitik og sikkerhedspolitik, og de følger det får for alle danskere.

I medier – fra Go’ Morgen Danmark til DR2Deadline kommenterer og forklarer Lars dansk udenrigspolitik og strategi. Lars afpasser sine foredrag til dig og din virksomhed, og gør indviklede problemer simple.

Pris og yderligere info

Pris: 15.000 kroner ekskl. moms

Lars Bangert Struwe

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Atlantsammenslutningen – en sikkerhedspolitisk tænketank, der arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

Lars er en ofte benyttet ekspert i medierne og han formår at formidle de svære emner på en levende måde.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder