Hallo! Kan du høre hvad jeg siger ?

Kommunikation handler ikke om hvad der bliver sagt – det handler om hvad der bliver forstået!

Det er noget af det sværeste i verden og alligevel gør vi alle det. Kommunikerer. Men hvorfor skal det være så svært at give en simpel besked eller fortælle hvad vi selv mener? Med digitale medier er det på ingen måde blevet lettere at kommunikere men alligevel fejler vi.

HVORFOR?

Dét kan du blandt andet få svar på i dette foredrag om kommunikation, hvor marketingekspert Martin Bengaard tager dig igennem et underholdende oplæg om kommunikation og de faldgruber vi alle ryger i, når vi skal give beskeder, skrive tekster eller gen fortælle noget vi netop har hørt.

Én af de største udfordringer med kommunikation er nemlig at vi ikke lytter for at forstå afsenderen – vi lytter for at kunne svare. Så kommunikation handler både om at afsenderen skal sikre, at vedkommende bliver forstået og modtageren skal blive bedre til at lytte for at forstå afsenderen.

Men udgangspunkt i inspirerende og humoristiske eksempler tager Martin jer igennem nogle simple grundregler for at opnår bedre kommunikation.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Forskellen på afsender og modtager – der findes forskellige persontyper

  • Hvordan du brænder igennem, når du skal kommunikere

  • God kommunikation kræver forberedelse – en guide til at øve dig

  • Grundreglerne for digital kommunikation

  • Et indblik i psykologien bag kommunikation

  • Korte øvelser for at illustrere, hvor svært det kan være at kommunikere

Om foredragsholderen

Martin Bengaard er specialist i marketing og kommunikation, som han dagligt varetager for en række større virksomheder indenfor byggebranchen og it-branchen.

Med udgangspunkt i hans personlige erfaring og inspiration fra kendte virksomhedscases giver han et motiverende foredrag om kommunikation, som giver deltagerne noget at tænke over, når de fremover skal give en besked eller sende en mail. Alle får med garanti noget med fra foredraget, som kan bidrage til at skabe større forståelse for hvor svært det kan være at kommunikere – og hvor lidt der skal til for at rette op på dette.

Pris og yderligere info

Pris: 3.500 kroner ekskl. moms

Prisen gælder for arrangementet på Sjælland. Ved kørsel til Fyn og Jylland tillægget et gebyr som aftales med arrangøren.

Tidligere arrangører siger:

Martin er en dygtig formidler, som kan tage komplicerede emner ned på et niveau, hvor alle kan forstå dem.

Henrik Bautz, DANA - A-kassen for selvstændige

Martin Bengaard

Martin Bengaard er en underholdende foredragsholder, der kan formidle konkrete emner, så alle forstår dem og tager noget med sig hjem.

Han er specialist i kommunikation og markedsføring og arbejder som konsulent hos en række større danske virksomheder.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder