Livet som ung iværksætter

Valdemar & Hjalte startede i 2020 livet som selvstændige. Dette var på trods af studier på ungdomsuddanelse, fritidsjobs, fritidsinteresser, en alder der lød på 17- og 19 år, og ikke mindst en corona-lockdown der vendte deres hverdag på hovedet med 180 grader.

I dette foredrag vil Valdemar og Hjalte gennem personlige historier og erfaringer, beskrive livet som helt ung iværksætter, opstart, drift og fremtidsdrømme, i en hverdag hvor coronaen blev vendt til en gylden mulighed.

I dag driver Valdemar og Hjalte hver især flere succesfulde virksomheder, med en 7 cifret omsætning, og med en dagligdag hvor man altid ser frem mod at det skal blive mandag!

Foredraget indeholder bl.a.

  • Livet som ung iværksætter

  • Hvad er iværksætteri egentlig?

  • Hvordan har vi opnået succes?

Om foredragsholderen

Valdemar og Hjalte er to unge, friske fyre fra det mørke vestjylland. Drengene er henholdsvis 19 og 22 år gamle, og fortæller ivrigt om deres stadigvæk relativt nyopstartede livsværker.

På talerstolen fortæller drengene på en humoristisk og lærerig måde, åbent og ærligt om op- og nedture, samt samfundets og egne forventninger til et liv som ung iværksætter. Valdemar og Hjalte er på ingen måde eksperter, men deler ivrigt ud af erfaringer og erindringer mærket på egen krop.

Valdemar og Hjalte er født i en generation hvor iværksætteri og innovation er det nye sort, dog har dette ikke gjort omstændighederne nemmere. Tværtimod. Valdemar og Hjalte har nemlig altid gået egne veje for at nå drømmen om succes, og derfor aldrig efterlignet mange af nutidens trends.

Pris og yderligere info

Pris: 5.000 kroner

Valdemar Cross & Hjalte Kjær

Foredrag om iværksætteri med Valdemar Cross og Hjalte Kjær

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori