Homoseksuel - når skabet bliver åbnet

Alle bøsser er frisører og piger, der spiller fodbold er lesbiske. Fordommene om homoseksuelle står i kø, selv i det 21. århundrede.

At skulle erkende sin seksualitet, både overfor sig selv og sin familie, kan være en kæmpe udfordring – især når man er ung. I dette foredrag om homoseksualitet sætter Christian Bengaard ord på sin egen seksualitet, tankerne omkring den og de udfordringer, der har været forbundet med den.

Christian troede egentlig at han skulle være familiefar og fik også en datter i et heteroseksuelt forhold. Men da forholdet gik i stykker og Christians far døde, indså han, at det var på tide at lytte til sig selv.

I dette foredrag sætter han ord på mange af de tanker, som både unge og voksne kan have omkring seksualitet og giver et hudløst ærligt foredrag om, hvordan det er at skulle fortælle åbent at man er homoseksuel.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Et indblik i danskernes fordomme om homoseksuelle

  • Tankerne i hovedet inden man springer ud

  • Gode råd til, hvordan man håndtere sin seksualitet

Om foredragsholderen

Christian Bengaard er homoseksuel og manden bag drag-karakteren Claire Couture. Han er åben og ærlig om hans seksualitet og håber med dette foredrag at inspirere andre til at se positivt på de forskelle, der er i vores samfund.

Pris og yderligere info

Pris: 2.000 kroner ekskl. moms

Prisen gælder for arrangementet på Sjælland. Ved kørsel til Fyn og Jylland tillægget et gebyr som aftales med oplægsholderen.

Christian Bengaard

Christian Bengaard er en levende oplægsholder, som også kendes i drag-miljøet som Claire Couture. Han er homoseksuel og fortæller åbenhjertigt om hans eget liv.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder