Et inkluderende erhvervssamfund

Vi snakker alle om Diversitet og Inklusion, men det bliver kun ved snakken.

Det er tid til handling, ikke, kun snak. Diversitet er meget mere en flere kvinder i ledelse og bestyrelser. Diversitet betyder, at vi afspejler alle minoriteter i vores erhvervsliv, som vores samfund består af. Først der kan vi snakker om diversitet.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Manglende arbejdskraft

  • Inklusion

  • Respektér alle mennesker

Om foredragsholderen

Hafaz Shah er et enestående menneske, der trods sit handicap har vist omverdenen, at han besidder mange solide kompetencer. Han er innovativ, forandringsvillig og lærenem.

Samtidigt besidder han gode følelsesmæssige- og sociale kompetencer, som han anvender til at skabe gode samarbejdsrelationer. Han har samtidigt et godt strategisk blik for, hvad der kan lade sig gøre og ved at kombinere det med evnen til nytænkning er han i stand til at skabe ekstraordinære resultater.

Hafaz er en god kommunikator og meget målrettet i forhold til de ambitioner han har. Samtidigt besidder han en af de vigtigste kompetencer man kan forvente af en medarbejdere, han er nemlig samvittighedsfuld og har dermed en meget høj ansvarsfølelse over for de opgaver han løser og de mennesker han samarbejder med.

Pris og yderligere info

Pris: 5.000 kr.

Hafaz Shah

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori