Digital transformation i regnskabsbranchen

Oplev en fascinerende rejse ind i regnskabsbranchens digitale revolution med foredraget ‘Digital transformation i regnskabsbranchen’. Denne branche oplever en bemærkelsesværdig forandring takket være avancerede softwareløsninger og automatisering af rutineopgaver, hvilket effektiviserer arbejdsprocesser markant. Men denne transformation er mere end blot teknologisk udvikling; den handler dybtgående om mennesker.

Foredraget vil belyse nøgleaspekter af digital transformation i regnskabsbranchen, herunder digital bogholderi og procesoptimering med et særligt fokus på det menneskelige aspekt. Lær om de mange fordele, identificer de potentielle faldgruber og opdag, hvad ‘best practice’ egentlig indebærer i denne nye æra.

Deltagerne vil få indsigt i, hvordan teknologi kan bruges til at forbedre effektiviteten og præcisionen i regnskabsarbejde, samtidig med at der tages højde for de menneskelige faktorer, der er afgørende for en succesfuld implementering af digitale løsninger. Foredraget er ikke kun informativt, men også inspirerende, og det vil give et unikt perspektiv på, hvordan man kan navigere i den digitale transformations æra inden for regnskabsbranchen.

Om foredragsholderen

Claus er en af de mest erfarne digitaliseringsspecialister i Danmark, og hans store passion er regnskabsbranchen og områder som Digital Transformation, Automatisering og Kunstig Intelligens er unik.

Med en baggrund i revisionsbranchen, CFO og productspecialist inden for softwarebranchen besidder Claus en enestående ekspertise, der strækker sig fra regnskabsviden til teknologiske løsninger og kunstig intelligens og altid med mennesket i fokus.

Med mere end 25 års erfaring inden for regnskabsbranchen har Claus indgående kendskab til branchens udfordringer og potentiale.

De seneste 8 år har Claus udelukkende fokuseret på at udvikle den digitale transformation i regnskabsbranchen, og siden 2022 har Claus været ansvarlig for Danmarks største konferencer inden for digitalisering i regnskabsbranchen nemlig Digitaliseringsdagen og Fremtidens Regnskab. Claus´s ekspertise og engagement inden for dette område gør han til en af Danmarks mest erfarne specialister inden for digital transformation i regnskabsverdenen.

Claus Gråbæk Sørensen

Pris og yderligere info

Pris: 15.000 ekskl. moms

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori