Arbejdsglæde - til glæde for både virksomhed og medarbejder

Arbejdsglæde er ikke kun noget, der er forholdt de enkelte medarbejdere – det er i den grad også til gavn for virksomheden.

Vi tilbringer i dag 35% af vores vågne timer på vores arbejdsplads. En tredjedel af den vågne tid vi har til rådighed! Derfor er det vigtigt at man har en glæde ved at gå på arbejde. En glæde, som ikke kun ses på lønsedlen én gang om måneden.

Dette foredrag om arbejdsglæde tager sit udgangspunkt i kendte virksomhedscases, hvor man har set en synlig effekt at arbejdsglæden. En effekt, som kan måles direkte på bundlinjen.

Martin Bengaard kigger på en humoristisk og inspirerende måde på de arbejdspladser, der har gjort det sjovt og værdiskabende at gå på arbejde og kommer ind på nogle af de faktorer, der skal være til stede for at skabe arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Det er nemlig ‘bare’ at lave en sommerfest og give medarbejderne en købmandskurv til jul. Medarbejderglæde er en kultur, som skal skabes og det er benhårdt arbejde. Men på den lange bane vil et fokus på arbejdsglæde kunne betale sig og effekten vil kunne ses på bundlinjen.

Mindre sygefravær, mere effektivitet, loyale kunder, mindre rotation i medarbejderstaben og ikke mindst: glade og loyale medarbejdere.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Hvad er arbejdsglæde – både for dig og for dine medarbejdere?

  • Sådan gør andre virksomhed for at skabe arbejdsglæde

  • Hvorfor er lønnen så lille en del af arbejdsglæden

  • Konkrete forslag til hvordan du kan skabe arbejdsglæde fra i morgen

  • Et indblik i psykologien bag arbejdsglæde

  • Korte og ikke grænseoverskridende konkrete øvelser for at illustrere, hvor nemt det kan være at skabe arbejdsglæde.

Om foredragsholderen

Martin Bengaard har sin baggrund indenfor salg og marketing og er en erklæret optimist. 99,7% i godt humør og en person, som naturligt spreder glæde og inspirerer andre omkring sig.

Han vil med i sine personlige erfaring og inspiration fra kendte virksomhedscases giver folk et motiverende foredrag om arbejdsglæde, som sætter tankerne i gang. Det er vigtigt at deltagerne med det samme kan gå tilbage på arbejdspladsen og indføre små konkrete tiltag, som vil højne arbejdsglæden.

Han inddrager gerne deltagernes egne erfaringer og gør dermed oplægget mere konkret og nærværende.

Pris og yderligere info

Pris: 5.500 kroner ekskl. moms

Prisen gælder for arrangementet på Sjælland. Ved kørsel til Fyn og Jylland tillægget et gebyr som aftales med arrangøren.

Tidligere arrangører siger:

Martin er en dygtig formidler, som kan tage komplicerede emner ned på et niveau, hvor alle kan forstå dem.

Henrik Bautz, DANA - A-kassen for selvstændige

Andre foredrag med denne oplægsholder

Martin Bengaard

Martin Bengaard er en underholdende foredragsholder, der kan formidle konkrete emner, så alle forstår dem og tager noget med sig hjem.

Han er specialist i markedsføring og arbejder som konsulent, hvor han hver dag er i kontakt med både virksomheden og dens medarbejdere.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.