Bliv stærk på de sociale medier

Som digital chef og en af Danmarks førende eksperter inden for de sociale medier, vil jeg gerne byde dig velkommen til et unikt foredrag, der vil give dig en dybere forståelse for, hvordan du kan bruge de sociale medier til at styrke din virksomhed.

De sociale medier er en af de mest kraftfulde værktøjer til at nå ud til en stor målgruppe på en måde, der er relevant, engagerende og målrettet. Men at få det mest ud af de sociale medier kræver en solid strategi og en dygtig udførelse.

I mit foredrag vil jeg give dig en grundig gennemgang af de mest effektive metoder til at opbygge en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, der kan fx være:

  • Hvordan du identificerer din målgruppe og skaber indhold, der appellerer til dem
  • Tips til at øge din rækkevidde og engagement på de sociale medier
  • Hvordan du bruger de sociale medier til at forbedre dit omdømme og øge din brandawareness
  • Praktiske tips og tricks til at lave et godt opslag

Er du mere interesseret i fx TikTok – så er jeg også klar til at hjælpe din virksomhed med at komme på platformen og lære at forstå mediet.

Mit foredrag er bygget på års erfaring med at arbejde med de sociale medier. Jeg har set, hvad der virker, og hvad der ikke virker, og vil dele min viden og erfaring med dig.

Hvis du er interesseret i at øge din virksomheds synlighed på de sociale medier og få mest muligt ud af dine sociale mediekanaler, så book et foredrag med mig i dag. Jeg er overbevist om, at du vil få en værdifuld læring, der vil have en positiv effekt på din virksomhed.

Tak fordi du overvejede mig som din foredragsholder. Jeg glæder mig til at dele min viden med dig!

Foredraget indeholder bl.a.

  • Sociale medier

  • Praktiske tips og tricks på de sociale medier

  • Strategi

Om foredragsholderen

Kim Jessica Axholt er digital chef i Liberal Alliance, hvor de for nyligt vandt prisen for årets SoMe-Team af Dansk Markedsføring for deres præstation på de sociale medier, herunder for deres valgkampskommunikation og innovative tilgang.

Kim har i sin karriere arbejdet dybdegående på de sociale medier herunder Facebook, TikTok, Instagram, Twitter og YouTube og er en af Danmarks førende indenfor feltet.

Kim har en baggrund som SoMe-strateg i CEPOS og en uddannelse i cand.merc.kom fra Copenhagen Business School.

Pris og yderligere info

Pris: 6.000 kr.

Kim Jessica Axholt

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori