Erhvervspolitik er sikkerhedspolitik

Verden er i dag på vej ind i noget der minder om en ny Kold Krig, hvor erhvervspolitik meget hurtigt bliver sikkerhedspolitik.

H&M er kommet i problemer i Kina og tvinges af den kinesiske stat til at købe særlige produkter.
Huawei kan ikke sælge 5G i Danmark.

Dette er et par eksempler på, at almindelige (og store) virksomheder kan blive ramt af, at erhvervspolitik er blevet sikkerhedspolitik.

I dette foredrag om sikkerhedspolitik tager Lars Bangert Struwe jer helt med ind i maskinrummet af dansk erhvervs- og sikkerhedspolitik. Med sine mange års erfaring som ekspert i sikkerhedspolitik og generalsekretær i Atlantsammenslutningen giver Lars et indblik i, hvad der sker i de dele af erhvervspolitikken, som vi sjældent hører om.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Hvorfor er det her relevant for din virksomhed

  • Hvad vil Kina og USA – og hvordan rammer det os?

  • Hvordan er udviklingen i Danmark?

Om foredragsholderen

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Han har mere end 25 års erfaring med stratregi og udenrigs- og sikkerhedspolitik. Det har han både fra praksis i Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen og fra teori som forsker på Københavns Universitet.

Lars forener praksis med teori, og gør derved sine foredrag levende og umiddelbart brugbare og tankevækkende for sit publikum. Han er en af de første i Danmark, der har set kobling imellem erhvervspolitik og sikkerhedspolitik, og de følger det får for alle danskere.

Lars er en ofte gæst i medierne – fra Go’Morgen Danmark til DR2 Deadline – når sikkerhedspolitikken skal forklares og danskerne skal have klar besked om, hvad der rører sig indenfor disse emner.

Pris og yderligere info

Pris: 15.000 kroner ekskl. moms

Lars Bangert Struwe

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Atlantsammenslutningen – en sikkerhedspolitisk tænketank, der arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

Lars er en ofte benyttet ekspert i medierne og han formår at formidle de svære emner på en levende måde.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder