Vi havde ikke valgt hinanden, I andre har svigtet

I et samfund, hvor tabuer og berøringsangst stadig hersker omkring alvorlige emner som omsorgssvigt, seksuelle overgreb, mobning og misbrug, tilbyder Thomas Herman Søgaard et dybt personligt og tankevækkende foredrag. “Vi havde ikke valgt hinanden, I andre har svigtet” er en rørende fortælling, som udfolder sig gennem blandingen af personlige beretninger, poesi, malerier og dagbogsoplæsning.

Dette foredrag er ikke blot en fortælling om overlevelse og modstandskraft; det er en rejse ind i hjertet af et menneske, der har mødt livets mørkeste facetter. Fra omsorgssvigt og seksuelle overgreb i barndommen, til at stå ansigt til ansigt med mobning, misbrug, og selv at vove sig ind i prostitutionens verden, skildrer Søgaard en række af livets mest udfordrende omstændigheder.

Hvordan overlever man så meget modgang? Hvordan føles det at være en outsider? Og vigtigst af alt, hvordan finder man styrken til at gå videre? Dette foredrag adresserer også de senfølger, som sådanne traumatiske oplevelser kan medføre, herunder skam og skyldfølelse.

Målrettet foreninger, netværk, kommuner og virksomheder, der søger en foredragsholder med evnen til at sætte ord på livets svære aspekter, er dette foredrag en øjenåbner og en dyb, menneskelig oplevelse, der efterlader et varigt indtryk.

Om foredragsholderen

Thomas Herman Søgaard står som et fyrtårn af styrke og ærlighed i en verden, hvor mange stadig tøver med at adressere de mere komplekse og mørke aspekter af menneskelivet. Med en nærværende, troværdig og rå ærlighed, bringer Thomas sin personlige historie til live, en historie om overlevelse mod alle odds.

Gennem sit oplæg, mærker publikum kraften fra et menneske, der har kæmpet mod modgang fra både omgivelserne og systemet, samt de indre demoner, der har plaget et tidligere ødelagt sind. Thomas Søgaards fortælling er ikke kun hans egen; den er en stemme for de mange, der har oplevet lignende udfordringer, men som måske aldrig har haft muligheden eller styrken til at sætte ord på deres oplevelser.

Han evne til at formidle sin historie gør ham til en ideel taler for enhver organisation, der ønsker at belyse de ofte oversete aspekter af menneskelige kriser. Hans foredrag er en lærerig og rørende rejse, der udforsker dybderne af menneskelig modstandskraft og giver et unikt indblik i, hvordan man kan komme videre trods livets prøvelser.

Om foredragsholderen

Thomas Herman Søgaard står som et fyrtårn af styrke og ærlighed i en verden, hvor mange stadig tøver med at adressere de mere komplekse og mørke aspekter af menneskelivet. Med en nærværende, troværdig og rå ærlighed, bringer Søgaard sin personlige historie til live, en historie om overlevelse mod alle odds.

Gennem sit oplæg, mærker publikum kraften fra et menneske, der har kæmpet mod modgang fra både omgivelserne og systemet, samt de indre demoner, der har plaget et tidligere ødelagt sind. Søgaards fortælling er ikke kun hans egen; den er en stemme for de mange, der har oplevet lignende udfordringer, men som måske aldrig har haft muligheden eller styrken til at sætte ord på deres oplevelser.

Søgaards evne til at formidle sin historie gør ham til en ideel taler for enhver organisation, der ønsker at belyse de ofte oversete aspekter af menneskelige kriser. Hans foredrag er en lærerig og rørende rejse, der udforsker dybderne af menneskelig modstandskraft og giver et unikt indblik i, hvordan man kan komme videre trods livets prøvelser.

Thomas Herman Søgaard

Pris og yderligere info

Pris: Gratis

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori