Moderskabets djævelskab

Personligt foredrag om min transformation som menneske og mor. Om hvordan jeg havde sat mig selv op på en piedestal hvor kun det at være den bedste, var godt nok.

Her fra dømmer jeg alle andre og især min mand. Hvordan jeg lærer at stå ved mig selv og mine domme og tale ærligt om mine længsler og behov for mig selv, først og fremmest.

Hvordan jeg opdager at kampen for at bryde ud af mit ydre fængsel, handler om en følelse af indre frihed.

Og om at gå forrest med det budskab jeg vil lære mine børn og verden: Du er værd at elske præcis som du er og som du ikke er.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Selvkærlighed

  • Domme

  • Forældre-rollen

Om foredragsholderen

Mia er levende og inspirerende som foredragsholder. Hun bevæger sig naturligt på scenen og har en naturlig adgang til at være levende.

Mia er ærlig og ligefrem og taler om det, vi normalt ikke taler om. Hun er inspirerende, fordi hun er hudløst ærlig og fordi hun formår at spejle de udfordringer der opstår i livet. Hun er god til at bruge sin stemme og hun er naturligt indlevende. Og så er hun sjov.

Hun bruger humor og det at vi kan genkende os selv i hendes foredrag gør, at vi griner. Mia bruger et levende og direkte sprog, som gør at man føler sig taget med på rejsen.

Pris og yderligere info

Pris: 1.500 kroner

Mia Schouw

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori