Afrika - et problembarn eller?

Står vi på tærsklen til en demografisk udfordring af monumentale proportioner? “Afrika – et problembarn eller?” er et tankevækkende foredrag, der dykker ned i de problematikker og spørgsmål, vi og vores efterkommere står overfor, når Afrikas befolkning estimeres at fordoble til 2,9 milliarder mennesker i løbet af de næste 25 år. Henrik S. Linnemann-Schmidt er manden, der fører jer gennem en rejse af kritiske overvejelser.

Foredraget stiller skarpt på, hvor maden skal komme fra til denne voksende befolkning og hvordan Europa kan og skal håndtere den tiltagende migration. Med et fokus på demografi, udforsker foredraget potentialet for regulering af befolkningstilvæksten og spørger ind til, hvem der bærer ansvaret for denne globale udfordring. Det vil også adressere den strøm af illegale indvandrere fra Afrika, og hvordan fremtidige generationer kan håndtere dette potentielt overvældende problem.

Henrik S. Linnemann-Schmidt inviterer også til at reflektere over landestørrelser, indbyggertal og tiltag, som det internationale samfund – inklusiv de afrikanske stater – kan iværksætte for at bremse befolkningstilvæksten.

Dette foredrag giver en unik mulighed for at forstå de komplekse udfordringer, som Afrika står overfor, og hvordan vi alle spiller en rolle i at forme fremtiden.

Om foredragsholderen

Henrik S. Linnemann-Schmidt er en ekspert med dybdegående kendskab til Afrika, opnået gennem næsten 20 års ophold og arbejde på kontinentet. Med en baggrund i landbrugsuddannelse har han været en nøglespiller i landbrugsudvikling i flere afrikanske lande. Hans rejser har bragt ham fra Kap det Gode Håb til Port Said og mange steder indenfor kontinentet.

Henrik er en erfaren foredragsholder, der tidligere har delt sine indsigter og oplevelser med organisationer som Soransk Samfund, Lions Club i Hundested og Rotary i Sorø. Hans formål er at provokere tanker og debat. Foredraget kommer i to versioner: en 25-minutters demografisk fokuseret præsentation og en mere omfattende version, der varer omkring en time, hvor han også deler personlige anekdoter fra sine mange år i Afrika.

Med sin unikke baggrund og personlige erfaringer tilbyder Henrik et dybt indblik i de udfordringer og muligheder, der præger det afrikanske kontinent.

Henrik S. Linnemann-Schmidt

Henrik S. Linnemann-Schmidt foredrag om afrika

Pris og yderligere info

Kort udgave: kr. 2.500,- + moms og transport
Lang udgave: kr. 3.500,- + moms og transport

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori