Mit liv med PTSD

Foredraget “Mit Liv med PTSD” er en dyb og personlig fortælling om Anders Benders kamp med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Det er en rejse gennem tider før, under, og efter sygdommens indtog, som belyser de udfordringer og spørgsmål mange med PTSD kæmper med: Kan man vende tilbage til, hvor man var før sygdommen? Bliver det nogensinde godt igen?

Anders deler hudløst ærlige oplevelser fra sit liv i kriminalforsorgen og tiden i alverdens brandpunkter, hvor usikkerheden om at vende hel hjem var en konstant følgesvend. Hans historie giver et unikt indblik i, hvad der sker i hovedet på en person med PTSD, og tilbyder værdifuld forståelse for både dem, der selv lever med sygdommen, deres pårørende, og alle andre, der ønsker indsigt i denne komplekse tilstand.

Dette foredrag er mere end bare en beretning; det er en mulighed for læring og empati, et vindue til en verden, mange ikke kender. Det er ideelt for foreninger, netværk, kommuner og virksomheder, der søger en dybere forståelse af PTSD’s påvirkning på individer og samfundet som helhed.

Om foredragsholderen

Anders Bender er 45-år og har levet et liv mange kun kan forestille sig. Hans karriere i Kriminalforsorgen har bragt ham til flere turbulente situatuiber og har været årsagen til at han blev diagnostiseret med PTSD.

Han har været ansvarlig for rundvisninger i Kriminalforsorgen og foredrag for skoler, efterskoler, gymnasier og UCL, hvor han delte indsigt i de udfordringer og realiteter, der følger med hans profession. Hans evne til at formidle komplekse og følelsesladede emner er blevet skærpet gennem disse erfaringer, hvilket gør ham til en fængslende og autentisk foredragsholder.

Pris og yderligere info

Pris: Gratis

Dog skal der dækkes transportomkostninger

Anders Bender

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre kiggede også på disse foredrag