Sådan fandt jeg troen på mig selv

I mit foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg fandt troen på mig selv på min vandring ad Pacific Crest Trail (PCT) gennem USA i 2022. Trailet går fra den mexicanske grænse til den canadiske og er flere tusinde kilometer langt.

Det tog mig 5 måneder, hvor jeg blev udfordret og presset mentalt og fysisk til det yderste. Jeg bar alt selv – telt, sovepose, tøj, mad, vand og udstyr – gennem den brændende ørkensol, over sneklædte bjergtoppe og gennem de smukkeste skove.

På min rejse mødte jeg mange farer, såsom hvislende klapperslanger, lynstorme i bjergene, områder med bjørne og pumaer, skumle mennesker, der samlede mig op, når jeg blaffede og meget mere.

Men på den anden side mødte jeg også uanede mængder af gavmildhed fra fremmede, et uundværligt sammenhold blandt vandrere samt en indre styrke, jeg ikke vidste, at jeg havde.

Foredraget indeholder bl.a.

  • At turde taget springet ud i det ukendte, som ung kvindelige solorejsende.

  • At finde ud af, at det er det bedste, man kan gøre for sig selv.

  • Min personlige udvikling fra nyudklækket student med “sabbatårs blues”, et mislykket forhold og manglede tro på mig selv.

  • Hvordan vandringen førte mig til mere selvindsigt og øget selvtillid.

  • Hvor fantastisk det er at gå ude i naturen og opleve alt det, som den giver.

Om foredragsholderen

Simone Schmidt er 21 år og blev student i 2020. Efter hun dimitterede gymnasiet fandt hun sig selv i en verden fuld af muligheder. Man kunne rejse, tage direkte på en videregående uddannelse, tage på højskole eller noget helt fjerde.

Simone begyndte at planlægge et vildt eventyr, som hun ikke vidste, om hun overhovedet kunne gennemføre. September 2022 færdiggjorde hun sin vandring og vendte hjem til Danmark, tusind gange rigere på oplevelser og klogere på livet.

Med sit foredrag tager hun publikum med på denne enestående rejse, med et bagtæppe af billeder fra Pacific Crest Trail. Hun fortæller om PCT, hvad der fik hende til at tage afsted, og om de tanker og indsigter hun fik på rejsen.

Med foredraget stræber hun efter at inspirere til at hoppe ud i det ukendte og til at tro på sig selv.

Pris og yderligere info

Varighed: 1-1,5 time

Pris: Gratis

Simone Schmidt

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori