Frivillighed giver penge

Er frivilligt arbejde lig med gratis arbejde? Langt fra!

I dette foredrag om frivillighed kan du møde Osama Salame, som har siddet i mere end 10 bestyrelsesforeninger – alt fra sport og kultur til politik, spejder og uddannelse.

Netop frivilligheden har formet Osama Salame til den han er i dag. Frivilligt arbejde har hjulpet ham med at finde den uddannelse han elsker og det har gennem tiden hjulpet ham på vej til forskellige jobs og projekter, hvor han har tjent penge.

Oven i det har han også fået glæden og stoltheden over, at han på daglig basis som frivillig, hjælper rigtig mange mennesker og skaber en positiv forandring i deres liv.

Osama Salame tager deltagerne med på en rejse, hvor han deler sin erfaring med frivilligt arbejde og hvordan det har formet ham og givet mig langt mere end det han har givet som frivillig.

Få en smag på foredraget her

Om foredragsholderen

Osama Salame er foredragsholder, storyteller og stifter af MovingStories – et rum, hvor han via foredrag, oplæg og kurser kan sende et budskab til deltagerne, der rører dem og motiverer dem til handling.

Osama Salame vil med andre ord gerne skabe en bevægelse i folks liv, der flytter dem tættere på deres mål, så de bliver den bedste version af sig selv – derfor ordet Moving i titlen på hans virksomhed.

Fortællinger har gennem tiden været et af de mest effektive og underholdende redskaber til at viderebringe budskaber – heraf ordet Stories.

Osama Salames oplæg omhandler primært motivation, historiefortælling og effekten af storytelling. Med Osama som oplægsholder får du oplæg, der er spækket med en masse spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.

Pris og yderligere info

Pris: 8.000 kroner ekskl. moms

Det var rigtig spændende, det var autentisk. Jeg synes du er en rigtig god historiefortæller

Søren Kristensen, Direktør og stifter af Athenas

“Jeg vil klart anbefale Osama, hvis i ønsker en atypisk tilgang til at skabe motivation.”

Anders Havelund Krøyer, CopenX

“Jeg kan varmt anbefale Osama, som med sin indlevelse i historierne både formåede at begejstre og give folk en masse at reflektere over”

Stig Kramer, tidligere norsk landstræner og nuværende sportschef UC København
Osama Salame - foredragsholder

Osama Salame

Osama Salame er oplægsholder og storyteller, der gennem hans egne fortællinger fanger folk og giver dem motivation til at finde deres egen passion.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder