Project Description

Dit mål - ikke deres!

”Far du skal ikke græde. Jeg vil vinde VM for dig!”

Ordene kommer fra en blot 9-årig dreng, Pele, umiddelbart efter Brasiliens VM-finalenederlag i 1950. Drengen holdte løftet, som han gav til sin far – endda hele tre gange.

En stærk mentalitet er ofte noget man associerer med elitesportsfolk, karriere-mennesker eller milliardære.

Men i en tid, hvor vi bliver bombarderet med idealer og forestillinger om hvilke mål, andre mener er værd at stræbe efter, kommer dette oplæg om goal setting med et frisk indspark til, hvordan man sætter sine mål, når dem og nyder dem undervejs – uanset størrelse og popularitet.

Alt i livet kræver at man sætter sig mål og arbejder hårdt for at opnå dem, for til sidst at kunne nyde følelsen af succes. Også når succesen ikke er “youtube-værdig”.

Dette foredrag om målsætning har til formål at motivere lytteren til at jagte og nyde sine EGNE mål og ikke andres!

Få en smag på foredraget her:

Om foredragsholderen

Osama Salame er foredragsholder, storyteller og stifter af MovingStories – et rum, hvor han via foredrag, oplæg og kurser kan sende et budskab til deltagerne, der rører dem og motiverer dem til handling.

Osama Salame vil med andre ord gerne skabe en bevægelse i folks liv, der flytter dem tættere på deres mål, så de bliver den bedste version af sig selv – derfor ordet Moving i titlen på hans virksomhed.

Fortællinger har gennem tiden været et af de mest effektive og underholdende redskaber til at viderebringe budskaber – heraf ordet Stories.

Osama Salames oplæg omhandler primært motivation, historiefortælling og effekten af storytelling. Med Osama som oplægsholder får du oplæg, der er spækket med en masse spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.

Pris og yderligere info

Pris: 8.000 kroner ekskl. moms

Det var rigtig spændende, det var autentisk. Jeg synes du er en rigtig god historiefortæller

Søren Kristensen, Direktør og stifter af Athenas

“Jeg vil klart anbefale Osama, hvis i ønsker en atypisk tilgang til at skabe motivation.”

Anders Havelund Krøyer, CopenX

“Jeg kan varmt anbefale Osama, som med sin indlevelse i historierne både formåede at begejstre og give folk en masse at reflektere over”

Stig Kramer, tidligere norsk landstræner og nuværende sportschef UC København
Osama Salame - foredragsholder

Osama Salame

Osama Salame er oplægsholder og storyteller, der gennem hans egne fortællinger fanger folk og giver dem motivation til at bringe dem tættere på deres personlige mål.

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag med denne oplægsholder