Hvorfor er vi her?

Oplev et foredrag der giver flere bud på HVORFOR VI ER HER!

Foredrag 1

Som tidligere bestyrelsesmedlem på et kloster og med dagligt virke på en skole, har jeg mødt en mangfoldighed af mennesker som befinder sig forskellige steder på livets rejse. Det fik mig til at tænke over HVORFOR vi er her?

Igennem tiderne har mennesket altid undret sig og forsøgt at finde en mening med livet. Er der mon mere end villa, vovse og volvo? Disse refleksioner gav stof til bogen ”Hvorfor er vi her” som udkom 2021.

Foredraget tager afsæt i bogen, som er en samling af 50 bidrag fra kendte og mindre kendte.

I dette foredrag dykker vi ned i det store spørgsmål, og møder en række kendte danskere der giver deres bud på, hvorfor de tror vi er her. Via videoklip kommer vi forbi Rane Willerslev, Kasper Holten, Bertel Haarder m.fl. Bliv inspireret, udfordret eller underholdt.

Foredrag 2

Oplev et foredrag der får dig til at tænke over ”HVAD DU GERNE VIL HUSKES FOR”.

Asger Aamund, Hanne Vibeke Holst og Finn Nørbygaard er nogle af dem, som har bidraget med fortællinger om deres tilgang til livet og døden i bogen ”Hvad skal der stå på din gravsten.

Gennem videoklip og citater møder vi Ida Auken, Christine Feldthaus, Bettina Aller m.fl. Med varme, respekt og humor tager vi hul på den svære samtale. Foredraget er for alle, som ønsker inspiration til livet.

Foredraget indeholder bl.a.

  • Inspiration til at åbne de svære samtaler

  • Fra krise til mulighed

  • At deale med sine barselsgaver

Om foredragsholderen

Marlene bringer med begejstring fokus på de ting der skaber livsglæde. Som forfatter til 2 bøger drager hun publikum ind i en fortryllende fortælling om hvordan udfordringer kan vendes til stjernestunder.

Som pædagog i specialområdet har hun erfaring med at opdage mennesker. Hun har flere foredrag bag sig, og medvirket i både Go´morgen DK og flere aviser.

Pris og yderligere info

Pris: 3.800 kr. plus transport fra Høje Taastrup

Marlene Torm Gertsen

Hør mere om dette foredrag

Udfyld formularen, så sender vi din forespørgsel direkte til oplægsholderen, som efterfølgende kontakter dig for det videre forløb.

Din forespørgsel er ikke bindende før du og foredragsholderen har lavet en endelig aftale.

Andre foredrag i samme kategori